Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''
17feb 2015

SLIEDRECHT - Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) houdt in de voorjaarsvakantie ook verschillende activiteiten voor de jongere jeugd. ,,Voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar worden samen met Optisport twee fantastische sportieve dagen gehouden in De Lockhorst”, aldus Cas Besamusca. ,,Eerst gaan we van 10.00 tot 11.30 uur in de zaal leuke sport- en spelactiviteiten doen. Daarna is er de mogelijkheid om de rest van de dag vrij te zwemmen.”

Hij vervolgt: ,,Woensdag 25 februari is de Sport- en Speeltuin: een zaal vol met leuke sport- en speelactiviteiten. Donderdag 26 februari zijn de Kids Games: een parcours bestaande uit kracht-, snelheid- en uithoudingsspelletjes.” Beide dagen kosten 4 euro per persoon (inclusief zwemmen). ,,Zorg zelf voor sport- en zwemkleding. Opgeven kan tot maandag 23 februari door een e-mail te sturen naar cas@sojs.nl.
Jongeren vanaf twaalf jaar kunnen dinsdag 24 februari meedoen aan een Italiaanse Kookworkshop. ,,Gezellig Italiaans koken en het eten daarna lekker opeten! De kosten bedragen 2 euro per persoon.  
Sliedrecht vandaag berichtte gisteren al over andere SOJS-activiteiten in de voorjaarsvakantie.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!