Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sliedrecht Sport begint de play-offs drie dagen later in Apeldoorn;'
18feb 2015

Sliedrecht Sport begint de play-offs drie dagen later in Apeldoorn;

SLIEDRECHT - Het damesteam van Sliedrecht Sport heeft zich, zoals te verwachten viel, probleemloos geplaatst voor de kampioenspoule. Aan deze competitie nemen de zes beste teams van de eredivisie deel. De eerste speelronde is woensdagavond 25 februari. Omdat Sliedrecht Sport aankomend weekend de Final Four van de bekercompetitie speelt, is de op deze datum geplande uitwedstrijd tegen Set-Up’65 een week doorgeschoven. Zodoende beginnen de volleybalsters pas zaterdag 28 februari aan de play-offs. In Apeldoorn staat die avond een confrontatie met regerend landskampioen Coolen-Alterno op het programma.

Omdat Sliedrecht Sport als nummer één de reguliere competitie beëindigde, heeft zij al vijf punten voordat de eerste bal is geslagen. Sneek start met vier punten en Alterno, Peelpush en Eurosped met respectievelijk  drie, twee en één punt. Set-Up’65 mag als nummer zes wel deelnemen aan de kampioenspoule, maar begint letterlijk vanaf nul.
Het speelschema is als volgt:
Zaterdag 28 februari: Alterno – Sliedrecht Sport (20.00 uur)
Woensdag 4 maart: Set-Up’65 – Sliedrecht Sport (19.30 uur)
Zaterdag 7 maart: Sliedrecht Sport – Sneek (20.30 uur)
Zondag 15 maart: Peelpush – Sliedrecht Sport (15.30 uur)
Woensdag 18 maart: Sliedrecht Sport – Eurosped (19.30 uur)
Zaterdag 21 maart: Sliedrecht Sport – Alterno (20.00 uur)
Woensdag 25 maart: Sneek – Sliedrecht Sport (19.30 uur)
Zaterdag 28 maart: Sliedrecht Sport – Peelpush (20.30 uur)
Woensdag 1 april: Eurosped – Sliedrecht Sport (19.30 uur)
Zaterdag 4 april: Sliedrecht Sport – Set-Up’65 (20.00 uur)
Supportersreis
Sliedrecht Sport komt zaterdagavond 21 februari al in actie in het Landstede Sportcentrum in  Zwolle waar het team van trainer-coach Appie Krijnsen in de halve finale van het bekertoernooi de strijd aanbindt met Peelpush. De wedstrijd begint om 19.00 uur. De vereniging houdt zaterdag een supportersreis. De kosten bedragen 25 euro voor de retourreis per touringcar en het entreeticket. Versnaperingen in de bus en in het sportcentrum zijn voor eigen rekening. De bus vertrekt om 16.00 uur vanaf De Stoep en keert uiterlijk 23.45 uur terug bij de sporthal. Opgeven (voor meerdere mensen) kan nog tot en met vandaag (lees: woensdag 18 februari) via bekerfinale@sliedrechtsport.nl. In de mail dienen naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer te staan vermeld. Het toegangskaartje voor de halve finale geeft korting op de entreeprijzen voor de finalewedstrijden, die een dag later in dezelfde hal worden gespeeld. Als Sliedrecht Sport wint van Peelpush (wat in de reguliere competitie beide keren lukte met respectievelijk 3-0 en 2-3) dan neemt zij het in de eindstrijd op tegen Sneek of Taurus. De damesfinale op zondag 22 februari begint om 15.30 uur.

Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!