Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrachtwagen gestolen inclusief 10.000 kilo voer voor hongerige zwerfhonden'
03mrt 2015

Vrachtwagen gestolen inclusief 10.000 kilo voer voor hongerige zwerfhonden

SLIEDRECHT - Vanuit een loods in Sliedrecht is in de nacht van zondag op maandag een vrachtwagen gestolen waar 10.000 kilo hondenvoer in zat. De truck (zie foto) is eigendom van Stichting Dogs Adoptions Nederland, die zwerfhonden in Roemenië helpt en vele van hen een tweede leven in Nederland bezorgt. De voorzitter en oprichter van deze stichting is Sliedrechter Ton van der Hel.

Op de Facebook-pagina van Dogs Adoptions staat dat het voer, dat grotendeels is gedoneerd, ruim 5200 euro heeft gekost. ,,Om deze week de transport te laten rijden richting de hongerige honden is er weer 10.000 kilo besteld. Het geld is voorgeschoten . We moeten deze 5.200 euro wel terugbetalen en daar hebben we hulp voor nodig”, aldus de stichting, die strijdbaar laat weten dat zij zich niet uit het veld laat slaan. Daaronder staat het rekeningnummer vermeld. ,,Elke euro is er één!”
Hart van Nederland
Op de Facebook-pagina is ook te lezen dat Hart van Nederland op de hoogte is van de diefstal. ,,Ze gaan kijken wat ze voor ons kunnen betekenen.” Overigens is de redactie van het bekende televisieprogramma overladen met e-mails. ,,Er kan worden gestopt met mailen. Ontzettend bedankt voor jullie inzet!”
Kenteken
Het kenteken van de getolen vrachtwagen is BT-FR-25. ,,Dat Ton zijn vrachtwagen kwijt is en wij 10.000 kilo voer is verschrikkelijk. We zijn hier allemaal ontzettend van ontdaan en hopen dat als iemand onze vrachtwagen in het vizier heeft, dat meldt.” Aan de stichting en/of de politie.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!