Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeenteraad in gesprek met projectleider Deltaprogramma en lijsttrekkers Waterschapsverkiezingen'
04mrt 2015

Gemeenteraad in gesprek met projectleider Deltaprogramma en lijsttrekkers Waterschapsverkiezingen

SLIEDRECHT - In het Oude Raadhuis wordt dinsdagavond 17 maart een beeldvormende raadsbijeenkomst gehouden over het thema water. De openbare vergadering duurt van 20.00 tot 21.30 uur. In de eerste veertig minuten staat het Deltaprogramma centraal. Projectleider Gijs Bloembergen houdt een korte inleiding over de achtergronden, doelstellingen en actuele ontwikkelingen binnen dit programma. Aansluitend kan de raad met hem in gesprek gaan om elementen verder uit te diepen.

In het tweede deel van de bijeenkomst gaat het over Waterschap Rivierenland. Kort wordt toegelicht wat het waterschap doet en wat de speciale punten van aandacht zijn voor Sliedrecht. Aansluitend kunnen de raadsleden in gesprek gaan met vijf lijsttrekkers (of een plaatsvervanger) voor de Waterschapsverkiezingen die een dag later (18 maart) plaatsvinden. Over de politiek-bestuurlijke vragen die de komende jaren voorliggen en welke politieke visies daarop zijn.

Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!