Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Humoristische, ontroerende en herkenbare theatervoorstelling voor ouders van sportende kinderen' .... en nou is het afgelopen.....
10mrt 2015

Humoristische, ontroerende en herkenbare theatervoorstelling voor ouders van sportende kinderen

SLIEDRECHT - De gemeente biedt samen met de sportverenigingen in Sliedrecht en met behulp van sponsoren een theatervoorstelling aan voor ouders van jeugdleden. Zij kunnen woensdagavond 8 april naar ‘En nou is het afgelopen!’. ,,Een humoristische voorstelling over hoe je als vader of moeder ervoor kunt zorgen dat het goed gaat met je sportende kind”, aldus de Sliedrechtse sportclubs. ,,De algemene mening is dat ouders een belangrijke rol kunnen spelen om verruwing en agressief gedrag in de sport en in de maatschappij tegen te gaan. In een positievere sportcultuur verbeteren de prestaties, blijven meer pubers sporten (waardoor ze gezonder zijn, het beter doen op school en minder op straat hangen), is er meer sportief gedrag en krijgen clubs meer vrijwilligers. Belangrijke doelstellingen van ons allemaal.” De voorstelling wordt volop gepromoot. ,,We zouden het super vinden als de zaal vol zit.”

De voorstelling is van 20.00 tot 21.30 uur in de theaterzaal van De Lockhorst, het zalencentrum aan de Sportlaan. Inloop vanaf 19.30 uur. Het theaterstuk gaat over een gezin waarvan alle drie de kinderen op een zaterdag een wedstrijd hebben. Bezoekers noemen de voorstelling ‘hilarisch’, ‘soms ontroerend’, ‘heel grappig’ en ‘zo herkenbaar’. Kaartjes kosten normaal gesproken 20 euro, maar dankzij bijdrages van de gemeente en sponsoren is dat verlaagd naar 3 euro per persoon. Ze kunnen worden besteld op www.ennouishetafgelopen.nl. Verenigingen kunnen een x-aantal kaartjes voor ouders afnemen. In totaal zijn er 350 plaatsen in de theaterzaal.
Bron 
Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!