Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''
12mrt 2015

SLIEDRECHT - Active Lifestyle Center aan de Karel Doormanstraat 1 houdt vrijdagavond 20 maart een afwisselende Ladies Night. ,,Dames opgelet! Er is een zeer gevarieerd aanbod van leuke activiteiten, proeverijtjes, demonstraties en hebbedingetjes.”

Zo is er een demonstratie met zilverklei door Atelier Yanda en wordt live een bodywrap uitgevoerd door Dutch Treatment. Van der Vlies schoenen meet voeten voor de beste pasvorm en geeft tips voor de juiste schoenmaat en voetverzorging. Hier past ook advies van Pedicure Wendy Verhoeven bij. De dames van het Active Lifestyle Center bieden bezoekers van de Ladies Night een gratis bodyscan aan. Joyce Sports geeft met haar collega’s een demonstratie Bootcamp.
Er is kleding van de Modekamer, lingerie van Figura met advies over de juiste BH-maat. Er zijn steigerhouten woonaccessoires, er wordt chocola gemaakt en voor de gezonde twist is er een demonstratie met een Slow-juicer. De Wilgenkatjes is aanwezig met bloemen en planten en er is een stand met frutsels en freubels. ,,Echt voor een ieder wat wils!”
De organisatoren laten tot slot weten dat ook aan de inwendige mens wordt gedacht. De entree is geheel gratis. De eerste vijftig bezoekers die ter plaatse een enquête invullen, krijgen een goody-bag.
De Ladies Night is vrijdag 20 maart van 19.00 tot 22.00 uur in De Hoeksteen (Karel Doormanlaan 1).
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!