Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Voorontwerp bestemmingsplan Benedenveer-Noord gereed'
13mrt 2015

Voorontwerp bestemmingsplan Benedenveer-Noord gereed

SLIEDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders heeft het voorontwerp bestemmingsplan voor de locatie Benedenveer-Noord vrijgegeven voor inspraak. Op deze locatie wordt onder andere de nieuwe sporthal gebouwd. Op korte termijn wordt een inloopavond georganiseerd voor omwonenden en andere belangstellenden.

In het voorontwerp bestemmingsplan is gekozen voor een zogenaamde ‘gemengde bestemming’. Dit betekent dat hier nog geen definitieve invulling voor is. Er zal naast de sportaccommodatie ruimte zijn voor bedrijven, wonen, woon-werkkavels en/of maatschappelijke voorzieningen.

Versnelde ontwikkeling
Wethouder Len van Rekom is blij met deze volgende stap: “Een versnelde ontwikkeling van de locatie Benedenveer-Noord is erg belangrijk voor dit college. Samen met de Stichting Sportaccommodatie Benedenveer en Aannemersbedrijf Gebr. Blokland B.V. hebben we sinds november hard gewerkt om tot dit voorontwerp te komen en de vaart in het proces te houden. We gaan nu eerst in gesprek met omwonenden en andere belangstellenden.”

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 20 maart voor zes weken ter inzage. Tijdens deze periode kan iedereen een reactie op het plan geven.Deel dit bericht met je vrienden!