Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'PCOB-middag met '
16mrt 2015

PCOB-middag met

SLIEDRECHT - Dinsdag 24 maart is er weer een ledencontactmiddag van de PCOB in, zoals gebruikelijk, de Maranathakerk aan de Lijsterweg. De middag begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. Het is een ontspannend programma met ‘de dames van de Verkleedkist’ mevrouw Vermeer en mevrouw Kruithof. De show bestaat uit beschilderde japonnen waarop spreekwoorden zijn afgebeeld. Het publiek kan raden welke spreekwoorden worden bedoeld (eventueel met een quiz).

De japonnen en capes met liedjes worden geshowd door PCOB-leden. Zij kunnen zich bij het begin van de bijeenkomst opgeven als mannequin. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianiste Flori Kruithof. Mevrouw Vermeer is de ladyspeaker. Voor de pauze worden de japonnen met spreekwoorden getoond en na de pauze de capes met liedjes.

Wie niet meer in de gelegenheid is de contactmiddagen te bezoeken omdat de reis te vermoeiend is, kan zich bij de heer R. van Kleef opgeven voor vervoer naar de Maranathakerk. Hij is bereikbaar op 0184-417757.


Deel dit bericht met je vrienden!