Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vervolgbijeenkomst '
16mrt 2015

Vervolgbijeenkomst

SLIEDRECHT - Stichting Welzijnswerk Sliedrecht houdt donderdagmiddag 2 april weer een een bijeenkomst in het Griendencollege onder de naam ‘Samenwerken en Versterken in Sliedrecht’. Tijdens de vorige bijeenkomst werden de Sociale Kaart Sliedrecht en de evenementenkalender gepresenteerd. Ditmaal wordt gekeken wat er sinsdsdien tot stand is gekomen. ,,Maar de deelnemers gaan vooral aan de slag”, vertelt Charlotte Brouwer van de welzijnsstichting.

,,In subgroepen wordt gewerkt aan de ontwikkeling van gezamenlijke deelprojecten. Twee conceptplannen liggen klaar  en vormen het uitgangspunt voor discussie en ontwikkeling. ” Er is ruimte om ideeën en plannen vanuit de eigen organisatie in te brengen. Deze dienen wel tevoren op papier te zijn gezet. In het bijzijn van wethouder Hanny Visser-Schlieker wordt het gelijknamige convenant ondertekend. Een projectplan indienen of aanmelden voor de bijeenkomst kan door te mailen naar j.weterings@welzijnswerksliedrecht.nl  onder vermelding van de namen en e-mailadressen van de deelnemers (maximaal twee personen per organisatie).
De bijeenkomst op 2 april in het Griendencollege duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!