Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wie doet nu zoiets?'
04apr 2015

Wie doet nu zoiets?

SLIEDRECHT / DRECHTSTEDEN - In Sliedrecht zijn 14 aankondigingsborden van Kledingbeurs Drechtsteden spoorloos. De Kledingbeurs vindt plaats op 11 april en om dat bekend te maken waren er vorige week grote borden geplaatst door heel Sliedrecht en deze zijn op onverklaarbare wijze verdwenen.

Twizza Arrindell van Kledingbeurs Drechtsteden: "Op 30 maart hebben we eind van de middag 16 borden geplaatst op 8 locaties verspreid over Sliedrecht. En op woensdagochtend zagen we dat alle borden, behalve de 2 borden op de Parallelweg, waren verwijderd."
 
De organisatie denkt niet dat dit het gevolg is van de storm van vorige week. De borden waren namelijk dubbel gezekerd en het bord op de Parallelweg, waar de wind juist vrij spel heeft, stond er nog. En nergens zijn sporen aangetroffen van weggewaaide borden. Het lijk erop dat de borden bewust zijn verwijderd.

Navraag bij de gemeente Sliedrecht, die de vergunningen heeft verleend, levert ook geen verklaring op. De gemeente heeft de borden in ieder geval niet laten verwijderen.

Voor de organisatie is jammer, graag wilden zij de inwoners van Sliedrecht informeren over de Kledingbeurs Drechteden zodat er zoveel mogelijk mensen zullen komen. Twizza Arrindell: "Het is allemaal vrijwilligers werk. Het doel van de Kledingbeurs Drechtsteden is om goede kleding en huishoudelijke artikelen voor weinig geld beschikbaar te stellen aan mensen die het echt nodig hebben. De opbrengst gaat naar goede doelen.

Daarom hopen we op grote aantallen bezoekers. We steunen hiermee onder andere een project voor adoptiekinderen in Pakistan, een sociaal fonds in Papendrecht en ook de diaconie van de kerk."

De Kledingbeurs Drechtsteden gaat natuurlijk gewoon door en iedereen is welkom op 11 april van 10.00 - 16.00 u. in de Prins Floris school, Zuidkil 53 te Papendrecht.


Deel dit bericht met je vrienden!