Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Auto'
20apr 2015

Auto

SLIEDRECHT - De eerste Auto-Outlet store van Nederland, gevestigd in Sliedrecht, beleefde vorige week enorm succes in de openingsweek. Wie op zoek is naar een scherp geprijsde auto van een gerenommeerd merk, kan terecht bij Sales Outlet Sliedrecht van Ames, aan de Sportlaan. En dat met hoge kortingen, die oplopen tot maar liefst 40 procent.

Sales Outlet Sliedrecht heeft een enorme keuze uit nieuwe en jonggebruikte kwaliteitsauto’s met hoge kortingen. Ames Sliedrecht is enkele maanden geleden verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Sportlaan 301 in Sliedrecht. In dit ruime en moderne pand is behalve Ames Autobedrijf en Service Only ook Ames Sales Outlet Sliedrecht gevestigd.

Vorige week heeft Sales Outlet Sliedrecht feestelijke open dagen gehad om klanten kennis te laten maken met het bijzondere concept dat Ames biedt met Sales Outlet Sliedrecht. Er waren allerlei activiteiten, zoals gratis auto wassen, uitdeuken voor maar vijf euro en iedere bezoeker kreeg een leuke attentie meer naar huis.

Verder konden kinderen op een auto vinger verven en bezoekers konden de Volkswagen XL1 met eigen ogen bewonderen. Normaal gesproken koop je een auto bij een officiële dealer, maar bij de outletstore in Sliedrecht worden bekende merken zoals Volkswagen, Audi, Seat en Skoda met hoge kortingen verkocht. De auto-outletstore biedt veel voordeel ten opzichte van een nieuw samengestelde auto via de merkdealer. Coen Bel, een van de vertrouwde gezichten bij Ames, zegt hierover: “Door slim in te kopen en ons enorme netwerk zijn wij in staat om auto’s aan te bieden met een zeer gunstige
prijs-kwaliteitverhouding. En omdat de auto’s allemaal uit voorraad leverbaar zijn, kan de auto direct geleverd worden.’’

De jonge occasions met het Beter dan Nieuw label zijn al snel 30 tot 40 procent goedkoper dan een nieuwe auto. Gerrit den Dunnen: “Een Beter dan Nieuw auto is een gunstig geprijsde auto van nog geen paar maanden oud. Bijkomend voordeel is dat er maximaal 10.000 kilometer op de teller staat.” Daarnaast koopt Ames Sales Outlet Sliedrecht voor haar klanten continu een voorraad auto’s in van gewilde uitlopende modellen en daarom is de keuze bij de Sliedrechtse outletstore altijd heel ruim, zodat er voor iedereen wel iets naar zijn of haar gading bij zal zitten.“Gloednieuwe auto’s die vanwege de gunstige inkoop zeer rendabel zijn. Hierdoor is ook voordelig leasen bij AA Lease mogelijk.”

En er is meer, want de auto’s die u vindt bij Ames Sales Outlet Sliedrecht vallen altijd binnen de fabrieksgarantie. U heeft dan alle zekerheden van een nieuwe auto. Met de bijgeleverde mobiliteitsgarantie kunt u 24 uur per dag en in bijna heel Europa rekenen op gratis hulpverlening bij pech en/of schade. Ames Sales Outlet Sliedrecht is een nieuw concept van Ames, maar wel met de vertrouwde gezichten Gerrit den Dunnen en Coen Bel. Zij heten u van harte welkom! Kijk ook eens op de website van Ames, www.ames.nl” Telefonisch is Sales Outlet Sliedrecht te bereiken via 0184-416500.Deel dit bericht met je vrienden!