Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Geschrokken automobiliste rijdt geparkeerde auto tegen dijkwoning aan; politie zoekt getuigen'
21apr 2015

Geschrokken automobiliste rijdt geparkeerde auto tegen dijkwoning aan; politie zoekt getuigen

SLIEDRECHT – Een 18-jarige vrouw uit Sliedrecht is vanmorgen op de Rivierdijk tegen een geparkeerde auto aangereden die vervolgens op een woning knalde, met beschadigingen aan het huis tot gevolg. De politie zoekt getuigen van de aanrijding.
De automobiliste sloeg vanaf de Thorbeckelaan linksaf de dijk op waarna ze in de richting van de A15 reed. Toen een personenauto haar passeerde, schrok ze waardoor ze een plotselinge stuurbeweging naar rechts maakte en tegen een geparkeerde auto aanreed. Het voertuig stond dicht bij een huis en kwam zodoende met kracht tegen de muur aan. Dit had ook schade aan de dijkwoning tot gevolg. De bestuurster is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie wil in contact komen met getuigen van de aanrijding. Wie iets heeft gezien of ander informatie heeft, wordt verzocht contact op te  nemen via 0900-8844. Het ongeval gebeurde rond 07.15 uur.
tekst: Erik de Bruin


Deel dit bericht met je vrienden!