Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vioolleerlingen Crescendo spelen maandag voor de Koning en Koningin'
23apr 2015

Vioolleerlingen Crescendo spelen maandag voor de Koning en Koningin

SLIEDRECHT – Crescendo meldt op haar website dat het voor de vioolleerlingen van de Sliedrechtse muziekvereniging maandag een spannende en bijzondere Koningsdag wordt. ,,Ze mogen namelijk optreden voor Koning Willem Alexander en Koningin Maxima.”
Zoals bekend brengen zij dit jaar een bezoek aan Dordrecht. Rond 11.50 uur worden ze in de Grote Kerk tijdens het officiële gedeelte getrakteerd op enkele optredens die geïnspireerd zijn op het tweejaarlijkse Bachfestival in Dordrecht. Voorafgaand aan het concert speelt een vioolensemble, dat deels bestaat uit leerlingen van Crescendo, voor de genodigden die het Koninklijk paar in de kerk opwachten.
Het ensemble bestaat uit twintig jongens en meisjes tussen de 4 en 17 jaar, allemaal leerlingen van viooldocente Anahi Oraison. Als Koning Willem Alexander en Koningin Maxima de kerk verlaten, wachten de jonge violisten hen in prachtige Bach-kostuums buiten op voor een verrassingsoptreden. ,,Houd de televisie in de gaten om een glimpje op te vangen van Crescendo’s leerlingen!”
Tekst: Erik de Bruin


Deel dit bericht met je vrienden!