Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vijf inwoners van Sliedrecht onvangen een Koninklijke Onderscheiding' Groepsportret lintjesregen 2015
24apr 2015

Vijf inwoners van Sliedrecht onvangen een Koninklijke Onderscheiding

SLIEDRECHT – Tijdens de jaarlijkse lintjesregen op vrijdag 24 april 2015 ontvingen in Sliedrecht vijf mensen een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Bram van Hemmen heeft deze onderscheiding opgespeld tijdens een bijeenkomst die startte om 10:30 uur in Zalencentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht.

De volgende inwoners van Sliedrecht werden onderscheiden:

- Mevrouw N.M. Boer-Boer (Lid in de Orde van Oranje Nassau)
Mevrouw Boer-Boer is zeer actief en langdurig betrokken bij Wilhelmus Muziekkorpsen. Daarnaast heeft zij initiatieven genomen en zich ingezet voor Comité Sliedrecht Bruist, Stichting Jeugd Actief Sliedrecht, de Stichting Comité 4 en 5 mei. Verder heeft zij jarenlang mantelzorg verricht voor haar moeder.

- Mevrouw W.E.R. Cleton-Bakker (Lid in de Orde van Oranje Nassau)
Mevrouw Cleton-Bakker is zeer actief en langdurig betrokken bij Sliedrecht Sport en het Sliedrechtse Gereformeerde Jeugdwerk. Daarnaast zet zij zich in voor de medezeggenschapsraad en gezamenlijke medezeggenschapsraad van Praktijkschool De Sprong, Gospel Unlimited, “A lot of…”, het haken van inktvisjes voor couveusekindjes, de Ouderraad van de Oranje Nassauschool en Jeugdweek KNOTS Sliedrecht.

- Mevrouw M. Knaape-Vermeij (Lid in de Orde van Oranje Nassau)
Mevrouw Knaape-Vermeij zeer actief en langdurig betrokken bij Verpleeghuis Salem, de door haar zelf opgerichte club voor alleenstaanden in Gouda, de mantelzorg voor haar zus en andere zieke/hulpbehoevende mensen in diverse gemeenten en het maken en verzamelen van breiwerken t.b.v. Roemenië.

- Mevrouw N. van Teijlingen (Lid in de Orde van Oranje Nassau)
Mevrouw Van Teijlingen is zeer actief en langdurig betrokken bij de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, De Zonnebloem en ASVZ locatie Merwebolder.

- De heer H. Versteeg (Lid in de Orde van Oranje Nassau)
De heer Versteeg is zeer actief en langdurig betrokken bij voetbalvereniging Hardinxveld en de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Sliedrecht.

 

Zie ook:
Koninklijke Onderscheiding voor de heer P.J.T.T.M. van Bakel (di, 3 mrt 2015)
Zeven Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt in Sliedrecht (vr, 25 apr 2014)
Drie brandweervrijwilligers ontvangen Koninklijke Onderscheiding (wo, 20 nov 2013)
Zes vrijwilligers ontvangen Koninklijke Onderscheiding (vr, 26 apr 2013)
Vijf vrijwilligers ontvangen Koninklijke Onderscheiding (di, 1 mei 2012)
Koninklijke Onderscheiding voor vertrekkend raadslid Dick van Meeuwen (ma, 28 nov 2011)


Deel dit bericht met je vrienden!