Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Geslaagd eindexamengala Griendencollege (zie foto's)'
24apr 2015

Geslaagd eindexamengala Griendencollege (zie foto's)

SLIEDRECHT – Zo meteen moeten ze weer vol aan de bak om hun eindexamenjaar op geslaagde wijze af te ronden, gisteren konden ze stoom afblazen. Op school tijdens de Kolderdag en in De Bios, waar ‘s avonds het jaarlijkse examengala werd gehouden. Alle leerlingen waren op hun best gekleed. Voor het Oude Raadhuis en de muziektent gingen ze op de foto. Er werden ook veel foto’s gemaakt van de limousines en klassieke auto’s die ze hadden geregeld om het schoolfeest nog meer glans te geven.
Eén oldtimer (een MG uit 1976) haalde de ‘eindstreep’ niet. Toen het voertuig even stilstond bij de rotonde Stationsweg – Rembrandtlaan brak er brand uit onder de motorkap. De Sliedrechtse brandweer was razendsnel ter plekke, maar hoefde nauwelijks in actie te komen omdat het ‘publiek’ al adequaat had gereageerd. De drie inzittenden (twee leerlingen en een vader van één van hen) kwamen met de schrik vrij.
Sliedrecht Vandaag tekende het verhaal op van de eigenaar, die vooral blij en opgelucht was dat de man van zijn nicht en de twee leerlingen niets was overkomen (zie ‘Gerelateerde berichten’). Hieronder is een foto-impressie te zien. Met dank aan het Griendencollege, dat een tiental sfeerplaatjes naar de redactie van deze nieuwswebsite mailde en nog veel meer foto’s op Facebook plaatste.
Tekst: Erik de Bruin


Deel dit bericht met je vrienden!