Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''
01mei 2015

SLIEDRECHT - Op zaterdag 26 september zal de Sliedrechtse Woonboulevard bruisen van activiteiten voor jong en oud tijdens de allereerste Woondag. Tijdens deze dag worden alle partijen die met het thema wonen te maken hebben samengebracht, zoals projectontwikkelaars, woningcorporaties, makelaars en hypotheekverstrekkers. Zo kunnen starters op de woningmarkt, senioren, mensen met verhuisplannen, maar ook andere geïnteresseerden op één dag alles te weten komen over wonen in Sliedrecht. Daarnaast worden voor iedereen leuke activiteiten georganiseerd, zoals muziek, attracties voor kinderen en het uitdelen van gratis frites. Ook maken bezoekers kans op waardecheques die besteed kunnen worden bij een geselecteerd aantal winkels op de Woonboulevard Sliedrecht.

De Sliedrechtse Woonboulevard is bij uitstek een geschikte locatie voor de Woondag. Hier is immers een compleet aanbod van woonwinkels te vinden. Er wordt een route uitgezet langs verschillende themapleinen zoals duurzaamheid, veiligheid, binnenhuisarchitectuur, starters, doorstromers en senioren.

Bruisen
De Woondag was aangekondigd in het College Uitvoeringsprogramma 2014-2018. Wethouder Len van Rekom: “Met de Woondag is ons dorp een mooi evenement rijker. Hiermee kunnen we aan geïnteresseerden uit heel de regio laten zien wat Sliedrecht op woongebied in huis heeft. Daarnaast is er voor jong en oud wel wat te beleven. De Woonboulevard zal tijdens de Woondag bruisen van de activiteiten!” Het is de bedoeling dat de Woondag bij succes jaarlijks wordt georganiseerd.

Kerngroep
De afgelopen maanden is door een kerngroep hard gewerkt om de Woondag op poten te zetten. Naast de gemeente zitten Rabobank Merwestroom, Alblasserwaard makelaars, Q-makelaars, Tablis Wonen, Drechtse Stromen, BPD Ontwikkeling en Hof van Sliedrecht in deze kerngroep.

Eind juni wordt het volledige programma bekendgemaakt en gaat de speciaal ontwikkelde website online.Deel dit bericht met je vrienden!