Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hartenwensen in vervulling voor bewoners Waerthove' Hartenwensmuur
04mei 2015

Hartenwensen in vervulling voor bewoners Waerthove

SLIEDRECHT - In verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht werd op maandag 4 mei een hartenwensmuur onthuld. Bewoners van het verpleeghuis kunnen hier hun liefste wens delen. De hartenwensmuur werd geopend door mevrouw Verlek. Zij woont in het verpleeghuis en zag vorige maand haar wens in vervulling gaan.

Hartenwens
“De wensen van onze bewoners zijn vaak heel eenvoudig”, zegt Janny van der Linden, vrijwilligerscoördinator. “Met de hartenwensmuur kan elke bewoner zijn liefste wens op een kaartje schrijven en deze in een vakje in de muur plaatsen. Een zorgregisseur en de familie van de bewoner zorgen er vervolgens samen voor dat de wens in vervulling gaat.”

Koken voor familie
De eerste wens is inmiddels al gerealiseerd. Mevrouw Verlek wilde heel graag nog eens koken voor al haar kinderen en kleinkinderen. En dus schoof haar familie op een woensdag in april aan tafel aan voor een heerlijke maaltijd die door hun moeder en oma was bereid.

Steun
De hartenwensmuur is tot stand gekomen dankzij bijdragen van de Vrienden van Waerthove en de Hervormde Gemeente Sliedrecht. Met die steun kunnen de wensen van de bewoners van het verpleeghuis worden vervuld. Voor elke wens is een vaststaand bedrag beschikbaar gesteld.

Fotobijschrift: Mevrouw Verlek, bewoonster van verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht, en Twan van den Munckhof, regiomanager bij Rivas, onthullen de hartenwensmuur.Deel dit bericht met je vrienden!