Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verpleeghuis Waerthove brengt hartenwensen in vervulling'
04mei 2015

Verpleeghuis Waerthove brengt hartenwensen in vervulling

SLIEDRECHT – In Waerthove werd vanmiddag een hartenwensmuur onthuld. Bewoners kunnen hier hun liefste wens delen. De wensmuur werd geopend door mevrouw Verlek. Zij woont in het verpleeghuis aan de Kerkbuurt en zag in april haar hartenwens in vervulling gaan.
,,De wensen van onze bewoners zijn vaak heel eenvoudig”, zegt vrijwilligerscoördinator Janny van der Linden. ,,Elke bewoner kan haar of zijn liefste wens op een kaartje schrijven en deze in een vakje in de muur plaatsen. Een zorgregisseur en de familie van de bewoner zorgen er vervolgens samen voor dat de wens in vervulling gaat.”
De eerste wens is al gerealiseerd. ,,Mevrouw Verlek wilde heel graag nog eens koken voor al haar kinderen en kleinkindere en dus schoof haar familie op een woensdag in april aan tafel aan voor een heerlijke maaltijd die door hun moeder en oma was bereid”, aldus Janny van der Linden. De hartenwensmuur is tot stand gekomen dankzij bijdragen van de Vrienden van Waerthove en de Hervormde Gemeente Sliedrecht. Met hun steun kunnen de wensen worden vervuld. Voor elke wens is een vaststaand bedrag beschikbaar gesteld.
Tekst: Erik de Bruin


Deel dit bericht met je vrienden!