Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Musicalactrice Tessa Sunniva helpt stichting Frozen-droom te verwezenlijken'
05mei 2015

Musicalactrice Tessa Sunniva helpt stichting Frozen-droom te verwezenlijken

SLIEDRECHT – Dromen Zonder Beperking koerst op een nieuwe droomuitvoering af. Gisteravond maakte de stichting, die ruim een jaar geleden werd opgericht, via Social Media bekend dat zij blij en dankbaar is de musicalactrice en popzangeres Tessa Sunniva welkom te heten in de eerstvolgende Frozen-droom. ,,Mede dankzij haar hulp zal ons dromertje – een 7-jarig meisje met een hartafwijking – al heel snel de dag van haar leven krijgen. De voorbereidingen verlopen goed. Het wordt een erg mooie droom”, zo is te lezen op de Facebook-pagina van Dromen Zonder Beperking.
De 22-jarige Tessa Sunniva speelde in 2012 en 2013 de hoofdrol ‘Ariel’ in de Disney-musical The Little Mermaid. Deze musical werd geproduceerd door Joop van den Ende en Disney Theater. Voor deze rol ontving ze in 2014 de Musicalworld Award in de categorie ‘Beste Doorbraak 2013′. Daarnaast werd Sunniva bekend door als 17-jarige als tweede te eindigen tijdens de finale van de liveshow So You Wannabe A Popstar. Ze heeft daarna meerdere popsingles uitgebracht die allemaal de hitlijsten haalden. Frozen is een door Disney geproduceerde animatiefilm uit 2013. Het verhaal is los gebaseerd op het sprookje De Sneeuwkoningin van Hans Christian Andersen.
Hoe de Frozen-droom er precies uit komt te zien, wordt pas zichtbaar op de dag zelf. Dromen Zonder Beperking heeft in het eerste jaar van haar bestaan al een serie dromen verwezenlijkt. Onder ‘Gerelateerde berichten’ staat een aantal verslagen van droomuitvoeringen.
Tekst: Erik de Bruin


Deel dit bericht met je vrienden!