Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Publiek kijkt zijn ogen uit tijdens en na verrassende lasershow'
06mei 2015

Publiek kijkt zijn ogen uit tijdens en na verrassende lasershow

SLIEDRECHT – Omdat de omgevingsdienst al een paar keer spelbreker was geweest vanwege broedende vogels in de Biesbosch besloot het 4 en 5 mei comité Sliedrecht het vorig jaar over een andere boeg te gooien. Hoewel de lasershow flopte (na afloop kreeg het comité een lading kritiek over zich heen waar de honden geen brood van lusten), werd toch besloten het experiment een vervolg te geven.
Met succes. Ditmaal werd het comité op Social Media overladen met complimenten. Na afloop klonk een luid applaus. Voordat het publiek huiswaarts keerde, vond nog een daverende verrassing plaats. Vanaf het dak van het gemeentekantoor werd vuurwerk afgestoken.
Iedereen keek zijn ogen uit. Het best bewaarde geheim van 2015 kreeg gestalte. ,,Een geweldige lasershow met een onverwacht knallend einde”, twitterde een dorpsbewoner. Daar kon menigeen zich in vinden. Voorheen werd het vuurwerk aan de overkant van de rivier – in de Dordtse Merwelanden – de lucht in geschoten, ditmaal vanaf het dak van het gemeentekantoor.
Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Ruben van der Sterren en Mikal Yilmaz.
Tekst: Erik de Bruin


Deel dit bericht met je vrienden!