Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Waardeburgh organiseert twee maaltijden met het thema '
07mei 2015

Waardeburgh organiseert twee maaltijden met het thema

SLIEDRECHT - Wie aan Surinaams eten denkt, denkt vrijwel meteen aan de bekende Surinaamse roti. Waardeburgh organiseert op donderdag 21 mei én donderdag 28 mei aanstaande de themamaaltijd Suriname, waar dit gerecht natuurlijk niet bij mag ontbreken.

De maaltijd wordt gestart met een pindasoep. Naast de roti wordt ook rundvlees met rammenas en Surinaamse nasi gepresenteerd. De maaltijd wordt afgeslotn met een verfrissend stukje kokos-taart.

Donderdag 21 mei aanstaande wordt de themamaaltijd gehouden in restaurant De Zalmschouw van locatie Parkzicht, Lijsterweg 27 te Sliedrecht. De week erna, op donderdag 28 mei, organiseert restaurant De SeniJoor van locatie Overslydrecht, Scheldelaan 3, de maaltijd.

Dit driegangenbuffet kost slechts € 12,- voor leden van Waardeburghplus. Niet-leden betalen een toeslag. De themamaaltijd begint om 17.00 uur.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk maandag 18 mei a.s. bij de receptie van de locaties of via het algemene telefoonnummer 0800 – 456 0 456.Deel dit bericht met je vrienden!