Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Trekpleister Sliedrecht viert opening met donatie aan Stichting Jarige Job'
12mei 2015

Trekpleister Sliedrecht viert opening met donatie aan Stichting Jarige Job

SLIEDRECHT - Voormalige Dirx Drogisterij aan Fazantplein 3 omgebouwd tot Trekpleister-winkel

Trekpleister Sliedrecht heeft vandaag haar deuren geopend aan het Fazantplein 3 in Sliedrecht. Bovendien bestaat Trekpleister dit jaar 35 jaar. Dubbel feest dus! Om dit te vieren, doneert de winkel in Sliedrecht 15 verjaardagsboxen aan Stichting Jarige Job. Deze stichting trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag.


De verjaardagsboxen bevatten alle praktische zaken om een feestje te maken van een verjaardag, zoals een cadeau, versiering en zelfs een traktatie voor op school. Jan van Gortel, vrijwilliger van Stichting Jarige Job, nam de donatie vandaag in ontvangst. “In Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag door middel van een verjaardagsbox. Namens de stichting wil ik Trekpleister hartelijk bedanken voor deze donatie!”

De nieuwe Trekpleister winkel heeft haar intrek genomen aan het Fazantplein 3, in de voormalige Dirx drogisterij. Het is de tweede Trekpleister winkel in Sliedrecht. In de nieuwe winkel werken 11 medewerkers.  Het komende jaar worden meer Dirx drogisterijen omgebouwd tot Trekpleister-winkel. Iedere opening wordt gevierd met een donatie aan Stichting Jarige Job.
 Deel dit bericht met je vrienden!