Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fietstocht 'als een lopend vuurtje' ook dit jaar weer door de Alblasserwaard' Fietsen van kerk tot kerk
18mei 2015

Fietstocht 'als een lopend vuurtje' ook dit jaar weer door de Alblasserwaard

SLIEDRECHT / ALBLASSERWAARD - Zaterdag 23 mei gezellig fietsen van kerk naar kerk in de Alblasserwaard? Of nog verder weg?

Stichting “Als een lopend vuurtje” regelt de routes. Je hoeft alleen maar zelf te trappen. Er zijn dit jaar maar liefst 34 kerken die hun deuren openen.

In Sliedrecht kan gestart worden vanaf de Geref. Kerk (Middeldiepstraat /hoek Oranjestraat).Uiteraard kan men ook vertrekken vanaf een kerk in de regio of zelfs daar buiten. Er kan  bijv. gestart worden bij een deelnemende kerk in Brabant of de Bommelerwaard. Deelnemende kerken staan vermeld op de website www.lopendvuurtje.info.

Men kan kiezen uit de afstanden 25 – 40 – 60 – 100 km. Het inschrijfgeld, dat volledig ten goede komt aan een goed doel,  bedraagt € 3,- per volwassene en € 2,- per kind. Een gezin betaalt slechts € 8,-.

Op de dag van de fietstocht is de kerk van 9.30 tot 17.00 uur geopend. Het geld dat de deelnemende kerken ophalen wordt bestemd voor Stichting ‘de Schaapspoort’ in Gârbova (Roemenië).                 Deel dit bericht met je vrienden!