Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Buurttoezicht houdt samen met gemeente en politie een bewonersavond over auto-inbraken'
21mei 2015

Buurttoezicht houdt samen met gemeente en politie een bewonersavond over auto-inbraken

SLIEDRECHT – ,,De laatste weken wordt Sliedrecht geteisterd door een golf van auto-inbraken. Dit roept veel reacties op bij buurtbewoners en daarom heb ik in samenwerking met de politie en de gemeente het initiatief genomen een bewonersavond te organiseren.”

Bovenstaande ik-persoon is Patrick Hulsbos, de coördinator van Buurttoezicht Sliedrecht-Oost. Hij zei vorige week al (zie ‘Gerelateerde berichten’) dat het buurttoezicht hierop aanstuurt.  De bewonersavond vindt plaats op dinsdag 26 mei en vangt aan om 19.30 uur. ,,De politie geeft informatie over de auto-inbraken van de afgelopen weken en over de maatregelen die zijn en worden genomen. Ook is er gelegenheid om burgerinitiatieven voor te leggen en vragen te stellen.”
,,Vanwege de beperkte capaciteit is er plaats voor maximaal dertig inwoners”, aldus Hulsbos. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@patrickhulsbos.nl met vermelding van naam en telefoonnummer. Alleen de éérste dertig aanmeldingen ontvangen een uitnodiging om de bewonersavond bij te wonen. In de uitnodiging wordt ook de locatie bekendgemaakt. Omdat slechts een beperkt aantal inwoners deze bijeenkomst kan bijwonen, verschijnt een verslag op de Facebookpagina van Buurttoezicht Sliedrecht-Oost.
Tekst: Erik de Bruin


Deel dit bericht met je vrienden!