Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sliedrecht Vandaag stopt er (voorlopig) mee'
22mei 2015

Sliedrecht Vandaag stopt er (voorlopig) mee

SLIEDRECHT – Sliedrecht Vandaag stapt voor onbepaalde tijd en misschien wel voorgoed uit het lokale nieuwslandschap. Ten eerste om een beetje op adem te komen. Ik heb vanaf begin 2014 elke dag mijn ziel en zaligheid gestopt in deze nieuwswebsite. Dat heeft geresulteerd in inmiddels ruim 17.000 unieke bezoekers per maand, maar alle inspanningen hebben zich niet letterlijk uitbetaald. De advertentie-inkomsten zijn helaas veel te laag.

Het is jammer of beter gezegd, laat ik daar eerlijk in zijn, uitermate frustrerend dat je met hetgeen waarvoor je in de wieg bent gelegd, waar je veel tijd en energie in stopt en waar ook, zo blijkt uit de hoge bezoekersaantallen, behoefte aan is, geen normale boterham kan verdienen om je gezin te onderhouden.
So be it. Ik ben net als de 104-jarige mevrouw De Jong positief ingesteld en ga dus niet zitten jammeren.
Ik hoop dat jullie de website hebben gewaardeerd.
Misschien start ik de site binnenkort weer op: daar ga ik de komende tijd over nadenken.
Hartelijke groeten,
Erik de Bruin
Ps:
– Het verslag van de voetbalwedstrijd Sliedrecht – Kloetinge verschijnt morgenavond gewoon op de website.
– Ik blijf (ook via deze site) een bijdrage leveren aan het Politiek Café op donderdagavond 25 juni. Wie A, moet ook B zeggen. Bovendien is het Sliedrecht Debat een hartstikke mooi initiatief.


Deel dit bericht met je vrienden!