Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Steeds meer ZZPers' Enthousiaste Kick Off van Stichting ZZPer Drechtsteden (i.o.)
29mei 2015

Steeds meer ZZPers

DRECHTSTEDEN - Het was donderdagavond 28 mei 2015 druk bij de ‘kick off’ van de Stichting (i.o.) ZZPer Drechtsteden in het Bedrijvencentrum Drechtsteden in Sliedrecht.

Het kersverse zevenkoppige bestuur, aangevoerd door voorzitter Peter de Korte, presenteerde zichzelf aan ZZPers uit de regio Drechtsteden.

De Sliedrechtse Wethouder Len van Rekom gaf ook acte de présence. In zijn een openingspeech gaf hij aan “Net als voor winkeliers en ondernemers is het belangrijk dat er een specifiek platform is voor de steeds groter wordende groep ZZPers.

In Nederland zijn dat er nu al  in totaal 880.000 en het aantal neemt nog steeds toe. in de regio Drechtsteden zijn nu 11.000 ZZPers;  waarvan 6000 in Dordrecht, 1500 in Papendrecht, 900 in Alblasserdam en 800 in Sliedrecht.“

Onder het motto ”Ervaring delen, kennis vermenigvuldigen”  komen de leden van de Stichting (i.o.) ZZPer Drechtsteden bij elkaar. Deze avond gaf Dimphi van Amen een boeiende presentatie over Social Media.

Voorzitter Peter de Korte speelde ook in op de trend dat er steeds meer ZZPers komen; "Het is belangrijk dat wij, als belangen-groep, onze gezamenlijke stem kunnen laten horen. Hij riep de aanwezigen op om voor de volgende bijeenkomst ZZPers 'uit je eigen straat' uit te nodigen en mee te nemen.

Beeldmateriaal en tekst: Karel Thieme.

.
Voor meer  informatie: www.zzperdrechtsteden.nl

Zie ook:
Zzp (di, 19 mei 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!