Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Brocantemarkt in verpleeghuis Waerthove'
03jun 2015

Brocantemarkt in verpleeghuis Waerthove

SLIEDRECHT - Verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht houdt zaterdag 20 juni een brocantemarkt. Liefhebbers van oude meubeltjes zijn van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom op deze Rivas-locatie aan de Kerkbuurt 200 in Sliedrecht. De opbrengst van de markt komt ten goede aan activiteiten voor de bewoners van het verpleeghuis.

Opknapbeurt
De bewoners van afdeling ouderenpsychiatrie De Giessen zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de brocantemarkt. De woongroep is omgebouwd tot een werkplaats waar de bewoners allerlei oude meubeltjes opknappen. Houten krukken, dienbladen en wandplankjes; alles wordt geschuurd en van een nieuwe lik verf voorzien. De meubels en woonaccessoires worden tijdens de brocantemarkt verkocht.

Brocante interieuritems en zoete zaken
Naast de opgeknapte meubeltjes kunnen bezoekers ook op de markt terecht voor brocante interieuritems van onder andere Sabbies With Love, Belle Maison en Barbera’s Lifestyle. Verder worden er kaarten, glazen sieraden en zoete zaken als gebak en honing van imkerij Van de Baanhoek verkocht.

Iets extra’s voor de bewoners
De opbrengst van de markt gaat naar de bewoners van Waerthove. Met de opbrengst kunnen allerlei activiteiten worden georganiseerd voor de bewoners. Dat draagt enorm bij aan hun welzijn.

Fotobijschrift: De bewoners van woongroep De Giessen zijn druk bezig met het opknappen van oude meubeltjes die worden verkocht tijdens de brocantemarkt op zaterdag 20 juni in verpleeghuis Waerthove.Deel dit bericht met je vrienden!