Alles over Sliedrecht...
09jun 2015

Sliedrecht Vandaag gaat definitief op slot

SLIEDRECHT - Misschien heeft u zich de afgelopen twee weken afgevraagd of Sliedrecht Vandaag.nl nog terugkeert. Het antwoord is helaas Nee. Ik zet er definitief een punt achter. Ondanks de hoge bezoekersaantallen en de vele lezersreacties was de nieuwswebsite niet rendabel. Wat het wel heeft opgeleverd is een mooie aanvulling op mijn CV. Sliedrecht Vandaag heeft veel waardering geoogst en dat is me ook wat waard. Het is gelukt de site op de kaart te zetten in het lokale nieuwslandschap.

Ik wil Jeffrey Bervoets, Amy Bovendeaard, Brian Cleton, Joop Hartog, Richard van Hoek, Jordi de Jonge, Dirk Koppelaar en Ruben van der Sterren bedanken voor de foto’s die ze hebben gemaakt. Ik kon altijd op hun hulp rekenen. Joop maakte wekelijks een voetbalverslag en heeft dat voortreffelijk gedaan. Peter Stam van Alblasserdamsnieuws.nl heeft me op weg geholpen en was altijd bereid om (technische) hulp te verlenen. Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar het trouwe lezerspubliek en naar de vele organisaties en personen die de site hebben gevoed met interessant nieuws.

U kunt vanaf heden terecht op de al langer bekende nieuwssite Sliedrecht.net, waar de artikelen van Sliedrecht Vandaag worden gearchiveerd (lees: opgeslagen).

Ik blijf aan de weg timmeren als journalist en als tekstschrijver. Zo ga ik voor het Papendrechts Nieuwsblad en De Merwestreek artikelen en verslagen maken over politieke besluiten en beraadslagingen in respectievelijk Papendrecht en Sliedrecht en staan er ook andere deuren op een kier.

Hartelijke groeten,
Erik de BruinDeel dit bericht met je vrienden!