Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Kerkbuurt trekt nieuwe ondernemer: De Gebitskliniek' Behandelaar Sina Ayari (links) en eigenaresse Britt Hageraats (rechts)
10jun 2015

De Kerkbuurt trekt nieuwe ondernemer: De Gebitskliniek

SLIEDRECHT - Een nieuwe aanwinst voor het centrum van Sliedrecht: op de Kerkbuurt heeft De Gebitskliniek onlangs haar deuren geopend. De Gebitskliniek is gespecialiseerd is in kunst- en klikgebitten, gedeeltelijke protheses en het bleken van tanden. Daarnaast biedt zij een reparatieservice voor prothesen, waarbij uw prothese binnen twee uur wordt gerepareerd.

Bij De Gebitskliniek worden alle prothesen in eigen huis vervaardigd, waardoor er rekening gehouden kan worden met de persoonlijke wensen van cliënten. Dit is waarin De Gebitskliniek zich onderscheidt. ‘Persoonlijke aandacht en cliëntgericht werken staat bij ons centraal. Wij kunnen deze service bieden doordat wij kleinschalig werken.’, aldus eigenaresse Britt Hageraats.  

De Gebitskliniek voorziet cliënten van een gratis intake- of adviesgesprek, waarbij in 20 minuten een begrijpelijk en geheel vrijblijvend advies wordt verstrekt. Dit advies omvat een behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de vergoeding van de zorgverzekeraar. Vervolgens bepaalt de cliënt zelf of de vervolgstap wordt gezet.

Speciaal voor de opening is er een aantrekkelijke actie; tot 250 euro van de eigen bijdrage wordt vergoed door De Gebitskliniek. Dit betekent in de meeste gevallen dat de nieuwe prothese geheel kosteloos is voor de patiënt. Deze actie geldt tot en met 30 juni.

U vindt De Gebitskliniek aan de Kerkbuurt 124 in Sliedrecht, tegenover de Marskramer. En ook niet geheel onbelangrijk: U kunt altijd binnenstappen, een lekker kopje koffie staat altijd voor u klaar.

Voor meer informatie gaat u naar www.degebitskliniek.nl of belt u 0184 - 63 69 64.Deel dit bericht met je vrienden!