Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drukbezochte brocantemarkt in Waerthove'
22jun 2015

Drukbezochte brocantemarkt in Waerthove

SLIEDRECHT - Verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht was zaterdag 20 juni het decor van een drukbezochte brocantemarkt. Liefhebbers van brocante vonden bij deze Rivas-locatie allerlei opgeknapte oude meubeltjes en woonaccessoires. De opbrengst van de markt komt ten goede aan activiteiten voor de bewoners van het verpleeghuis.

Trots
De bewoners van afdeling ouderenpsychiatrie De Giessen van verpleeghuis Waerthove kijken met trots terug op een bijzonder geslaagde brocantemarkt. ‘De bewoners zijn wekenlang creatief bezig geweest met het opknappen van allerlei oude meubeltjes’, vertelt Brenda van Ooijen, activiteitenbegeleidster. ‘Ze hebben houten krukken, dienbladen en wandplankjes geschuurd en opnieuw geverfd. Het was leuk om te zien dat deze tijdens de brocantemarkt goed werden verkocht.’ Ook Sabbies With Love, Belle Maison en Barbera’s Lifestyle waren aanwezig met hun interieuritems.

Iets extra’s voor de bewoners
De opbrengst van de brocantemarkt gaat naar de bewoners van verpleeghuis Waerthove. Brenda: ‘Het voorbereiden van de markt was al een leuke activiteit voor de bewoners. En met de opbrengst van de markt worden komende tijd nog meer activiteiten voor hen georganiseerd. Dat draagt echt bij aan hun welzijn.’Deel dit bericht met je vrienden!