Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wethouder Den Braanker verricht offici' Aanbrengen van het Logo op de gevel
07jul 2015

Wethouder Den Braanker verricht offici

SLIEDRECHT - Afgelopen vrijdag 3 juli werd een officiële handeling uitgevoerd op de bouwplaats van het appartementencomplex Best B’West. Wethouder T.C.C. den Braanker van de gemeente Sliedrecht bracht, met hulp van koper Coen Lodder, het logo aan op de gevel van het complex. Ook werden de toekomstige bewoners in de gelegenheid gesteld elkaar te leren kennen tijdens de aansluitende barbecue.

Een groot deel van de toekomstige bewoners van het appartementencomplex Best B’West was afgelopen vrijdag aanwezig op de zonnige bouwplaats in Baanhoek-West. Na een kort welkomstwoord door René Schepers van BPD Ontwikkeling, waarin de kopers onder andere werden geïnformeerd over het verloop van de bouw, was het tijd voor de eerste officiële handeling.

Wethouder Theo den Braanker trok uit de bouwhelm een lootje met daarop de naam van een van de kopers. Coen Lodder was de gelukkige en mocht samen met de wethouder het groene logo van het appartementencomplex op de gevel schilderen. De gevel op de begane grond wordt later dit jaar volledig groen gemaakt. Na deze verrichte handeling was het tijd om met elkaar te proosten op een spoedig verloop van de verdere bouw. De wethouder nam het woord en complimenteerde de bewoners met de prachtige centrale plek waar zij gaan wonen.

Ook kregen de toekomstige bewoners de kans om hun appartement voor het eerst van binnen te bezichtigen. Met de warme avondzon op de bouwplaats werd de barbecue aangestoken en hadden de kopers uitgebreid de tijd om hun nieuwe buren te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Best B’West
In december 2014 is gestart met de bouw van het appartementencomplex Best B’West. Het complex bestaat uit 48 appartementen, gelegen aan de Rondo in de jongste wijk van Sliedrecht Baanhoek-West. Het gebouw is voorzien van een bijzonder dak met ‘groene’ dakbedekking en zonnepanelen. Dit gaat ervoor zorgen dat de bewoners jaarlijks gezamenlijk besparen op de energiekosten en het zomers koel blijft in de appartementen.Deel dit bericht met je vrienden!