Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrachtverkeer via Craijensteijn krijgt boete' Craijensteijn
13jul 2015

Vrachtverkeer via Craijensteijn krijgt boete

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht gaat het verbod voor vrachtverkeer via de Craijensteijn strenger handhaven. Het is voor vrachtverkeer verboden om via deze route Sliedrecht in te rijden, maar in de praktijk blijkt dat dit toch regelmatig gebeurt. De gemeente gaat vanaf deze week Buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA) inzetten om overtreders te bekeuren.

Bij de gemeente zijn de afgelopen periode diverse klachten binnengekomen over het illegale vrachtverkeer. Wethouder Theo den Braanker (verkeer): "Deze klachten nemen we serieus. Het kan niet zo zijn dat we eerst met elkaar een verbod afspreken, wat vervolgens op grote schaal wordt genegeerd. Daarom gaan we extra inzetten op de handhaving van het verbod."

De extra controles zullen tijdens de gehele zomerperiode op verschillende dagen en tijdstippen worden uitgevoerd. Daarbij zullen de BOA's aan het begin van de Craijensteijn controleren of er vrachtverkeer inrijdt, zodat ze verderop aangehouden en bekeurd kunnen worden.Deel dit bericht met je vrienden!