Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Rivas zet in het zonnetje'
30jul 2015

Rivas zet in het zonnetje

DRECHTSTEDEN - Rivas Zorggroep heeft de afgelopen weken al heel wat mensen verrast met een mooie bos bloemen. Deze kregen zij overhandigd nadat zij door iemand waren voorgedragen voor ‘Zonnige kijk op zorg’. Tot en met september zet Rivas nog iedere week iemand die altijd voor een ander klaarstaat in ’t zonnetje als dank voor zijn/haar hulp. Iemand aanmelden is heel gemakkelijk: www.zonnigekijkopzorg.nl.

In ‘t zonnetje
Er is veel veranderd in de zorg, maar iedereen kan blijven rekenen en bouwen op de zorgzame professionals van Rivas. De hulp van familieleden, buren, vrienden en vrijwilligers is hierbij onmisbaar. Rivas waardeert mensen die zich inzetten voor een ander en nog écht zorgen voor elkaar. Daarom zet Rivas deze zomer iedere week iemand in het zonnetje met een mooie bos bloemen.

Draag iemand voor
Mensen die iemand kennen die altijd voor hen (of een ander) klaarstaat kunnen diegene nog tot en met september voordragen voor de campagne Zonnige kijk op Zorg. Zij kunnen via de actiewebsite www.zonnigekijkopzorg.nl aangeven waarom iemand een bos bloemen verdient. Dat kan de buurvrouw zijn omdat ze regelmatig eten komt brengen. Of een familielid omdat die ook ’s nachts bereikbaar is. Maar ook een professionele zorgverlener kan in het zonnetje worden gezet.Deel dit bericht met je vrienden!