maandag 28 september 2020

Alles over Sliedrecht

Satellietschotels gaan vanuit Sliedrecht de hele wereld over

6 augustus 2015

SLIEDRECHT - Een opvallend plaatje op de Molendijk. Grote kisten worden een loods ingereden door een dame op een vorkheftruck. Op de kisten is een afbeelding te zien van een satellietschotel. Binnen in de loods staat een satellietschotel (met een soort van kap erover) opgesteld.

Chantal Burg, Chief Executice Officer van Castle Logistics vertelt dat het gaat om satellietschotels voor aan boord van schepen. De satellietschotels worden vanaf de producent in Azië, via Rotterdam, naar Sliedrecht vervoerd, om vandaar, na afstelling door hun opdrachtgever, een bedrijf dat ook satellieten in de ruimte exploiteert, vervoerd te worden naar schepen en  scheepswerven over de hele wereld.

Een bijzondere opdracht voor het één jaar jonge bedrijf. Chantal Burg: Wij zijn een servicebedrijf  en ontzorgen klanten die prijs stellen op betrouwbaarheid en flexibiliteit. We verzorgen bijvoorbeeld ook de opslag van archieven.

Foto's: Karel Thieme.

Deel dit bericht met je vrienden!