Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wethouder Hans Tanis op bezoek bij Den Breejen Groep'
26aug 2015

Wethouder Hans Tanis op bezoek bij Den Breejen Groep

SLIEDRECHT - Op 20 augustus 2015 bracht wethouder Hans Tanis een werkbezoek aan Den Breejen Groep. Een van oudsher Sliedrechts bedrijf, waarin inmiddels de derde generatie ook al volledig in participeert.

Ondernemersgeest zit bij de familie Den Breejen in het bloed. "Ondernemers moeten zelf kansen zien", aldus John Den Breejen.  En deze kansen worden door Den Breejen op diverse terreinen voortvarend gepakt.

Wereldspeler op diverse terreinen
Den Breejen Groep is een wereldspeler op het gebied van coaten en stralen van schepen. Ze zijn niet alleen werkzaam op diverse plekken in Europa, maar ook in Indonesië en Katar hebben Den Breejen ontdekt als het gaat om scheepsschilderwerk, - reiniging en tank cleaning. Het gaat hierbij om grootschalige projecten voor onder andere de marine in Indonesië.

Daarnaast heeft Den Breejen 1,5 jaar geleden Den Breejen Work opgericht. Hiermee spelen zij in op de groeiende vraag naar flexibiliteit in de sectoren Techniek, Administratie en Industrie/Logistiek. Ze brengen (internationaal) vraag en aanbod bij elkaar. Het is een snelgroeiende tak binnen het bedrijf.

Maar ook vastgoed en de detailhandel is Den Breejen niet vreemd. In Roemenië hebben ze bij het kantoor diverse woningen gebouwd, waar hun werknemers kunnen verblijven en een nieuwe winkelketen opgericht.

Ten slotte heeft Den Breejen ook Breeclean. Hiermee bieden ze dienstverlening op het gebied van schoonmaak en catering.

Zelfvoorzienende  bedrijfsstructuur
Den Breejen heeft het bedrijf zo ingericht dat het grotendeels zelfvoorzienend is. Ze hebben zelf een distributiecentrum waarmee ze alle locaties in Nederland en Roemenië van de benodigde materialen voorzien.  Maar ook het onderhoud van de bedrijfsauto's wordt in eigen beheer gedaan. Hiermee kunnen veel organisatiekosten worden bespaard.

Voortvarend de toekomst in!
Den Breejen en zonen hebben nog ambitie genoeg voor de toekomst. "De kansen liggen voor het oprapen, maar we willen wel hoge kwaliteit blijven bieden, dus we innoveren stap voor stap", aldus John Den Breejen.Deel dit bericht met je vrienden!