Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 5 september uitverkoop bij de Kledingbank' Vrijwilligers in de Kledingbank
28aug 2015

Zaterdag 5 september uitverkoop bij de Kledingbank

SLIEDRECHT - De Kledingbank in Sliedrecht gaat met de seizoenen mee. Al de zomerkleding willen ze zo mogelijk, nog verkopen. Ze hebben herenkleding, dameskleding, kinderkleding en nog allerlei andere dingen, zoals handdoeken, ondergoed, riemen en tassen, schoenen.

Een grote groep vrijwilligers houdt de kledingbank op orde. Er wordt uitgezocht en gesorteerd!

Er hangt er nog heel veel kleding in de rekken. Daarom is er op zaterdag 5 september 2015 grote uitverkoop. Deze uitverkoop is voor iedereen toegankelijk. Alle kledingstukken zijn in goede staat en worden voor lage prijzen verkocht: vanaf € 1,00 per stuk, kinderkleding 2 stuks € 1,- .

Deze keer hebben ze ook een groot aantal mooie schilderijen met lijst in de verkoop. Kom het zien.

De opbrengst van deze verkoop wordt gebruikt om extra producten te kopen voor de  klanten van de Voedselbank. Na de vorige uitverkoop in juni, hebben ze voor alle klanten van de voedselbank een pond kaas kunnen kopen.

U bent van harte welkom op zaterdag 5 september tussen 10.00 en 12.30 uur in het gebouw van de Voedselbank/Kledingbank, Elzenhof 138 in Sliedrecht.

Na de uitverkoop gaan ze de herfst- en winterkleding in hangen. Klanten van de Voedselbank mogen met hun kledingpas gratis kleding komen uitzoeken. U bent dan ook van harte welkom op donderdagavond van 18.30 – 20.00 uur om kleding te komen kopen.Deel dit bericht met je vrienden!