Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Shoppen en winterpret tijdens Sliedrechtse Kerstmarkt'
01sep 2015

Shoppen en winterpret tijdens Sliedrechtse Kerstmarkt

SLIEDRECHT - Op 18 en 19 december wordt het Merwedeplein in de Kerkbuurt ondergedompeld in winterse sferen. Het bestuur van de  Kerkbuurt organiseert deze dagen een sfeervolle kerstmarkt en worden er voor de jeugd leuke dingen georganiseerd. De geïnteresseerde ondernemers zijn enthousiast en met elkaar zijn zij vastbesloten er een gezellig en succesvol tweedaags evenement van te maken, met voor ieder wat wils.

Anne de Vries, voorzitter van het bestuur van de Kerkbuurt: "Tijdens deze kerstmarkt staat beleven centraal. Naast kraampjes zal er ook aandacht zin voor andere vormen van vertier. Zo willen we twee dagen lang meer reuring in het dorp brengen."

Kraam reserveren
Ook al wordt de kerstmarkt in de Kerkbuurt georganiseerd, alle ondernemers en organisaties uit Sliedrecht zijn welkom om een kraampje te huren. Mocht u interesse hebben dan kunt u dit tot 20 september 2015 kenbaar maken via info@firmadevries.nl. Er geldt een maximum aantal deelnemers dus we adviseren u tijdig een kraam te reserveren.

Kerstshoppen voor bedrijven
Uit een inventarisatie is gebleken dat diverse bedrijven het leuk vinden om hun personeel – als blijk van waardering voor hun inzet in het afgelopen jaar – tijdens deze kerstmarkt zelf hun kerstpakket te laten samenstellen. Hiervoor zullen speciale muntjes gemaakt worden. Mocht u interesse hebben, kunt u dit ook tot 20 september 2015 kenbaar maken via info@firmadevries.nl. In het kader van de veiligheid is ook hiervoor een maximum aantal deelnemers vastgesteld.Deel dit bericht met je vrienden!