Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Open middag in De Werf'
07sep 2015

Open middag in De Werf

SLIEDRECHT -  Leer-, werk- en activiteitencentrum De Werf van de Gemiva-SVG Groep in verzamelgebouw De Reling aan de Industrieweg 13 in Sliedrecht houdt op donderdag 17 september van 12.00 tot 15.00 uur een open middag voor belangstellenden.
 
In De Werf is dagelijks plaats voor mensen uit Sliedrecht en directe omgeving die door een beperking niet kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Dat kan een verstandelijke beperking zijn, een lichamelijke handicap, niet-aangeboren hersenletsel of een andere beperking, waardoor zij ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving.

Dagbesteding in De Werf is dan een goed alternatief. Ook mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, die willen participeren in de samenleving, zijn welkom. In De Werf zijn er voor cliënten creatieve activiteiten zoals het werken met keramiek en textiel. Ook is er een computergroep, waar mensen (leren te) werken met de computer en printwerk uitvoeren voor externe klanten. Andere cliënten verrichten huishoudelijke taken, koken en bakken of zijn op een andere manier creatief bezig.Deel dit bericht met je vrienden!