Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Goede Buren bij de Gereformeerde Kerk'
07sep 2015

Goede Buren bij de Gereformeerde Kerk

SLIEDRECHT - ‘Goede Buren‘ onder dit thema zal de Gereformeerde Kerk Sliedrecht (Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat) in het nieuwe seizoen activiteiten ontplooien. Niet alleen voor de eigen leden, maar ook voor anderen die in de wijk rondom de kerk wonen, of elders in het dorp.

Een belangrijk thema, want de kerk maakt immers deel uit van de wijk waarin ze staat. En hoe die wijk er ook uitziet, in iedere buurt wonen jongeren en ouderen, mensen met lichamelijke en psychische beperkingen, alleenstaanden en gezinnen. Mensen die een goed contact met hun buren belangrijk vinden. Mensen voor wie de kerk misschien wel een goede buur kan zijn...

Op zaterdag 12 september a.s. wordt om 19.30 uur de eerste activiteit gehouden: een gratis Benefietconcert m.m.v. Bastiaan van der Pijl (orgel/piano), Annelise Dijksman (harp), Tine de Kloe (hobo), Allet Mudde (trompet) en Annemieke Romeijn (viool).

De zondag daarop wordt het nieuwe seizoen geopend met een feestelijke dienst om 09.30 uur, een gezellig samenzijn en een afsluitende vesperviering om 13.45 uur.

In de week van 14 september start het clubwerk met wel zeven clubs voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met ca. 19 jaar.

De activiteiten staan vermeld op de website van de kerk (www.gksliedrecht.nl) en op de site van het clubwerk (www.clubwerksliedrecht.nl).

Er is voor jong tot oud van alles te doen, op zondag en door de weeks en iedereen is van harte welkom.Deel dit bericht met je vrienden!