Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Hooizolder organiseert Fakkeltocht voor vluchtelingen'
08sep 2015

De Hooizolder organiseert Fakkeltocht voor vluchtelingen

SLIEDRECHT - Op 25 september wil De Hooizolder in Sliedrecht een fakkeltocht houden. Een fakkeltocht die zij willen lopen ter ondersteuning van alle vluchtelingen die Europa, en dus ook Nederland, binnenkomen.

Iedereen heeft de schrijnende beelden in de media kunnen zien en zich daarbij wellicht afgevraagd hoe hier mee om te gaan. In heel Europa heeft dat geleid tot spontane acties van allerlei organisaties, maar ook van particulieren. Vanuit De Hooizolder willen zij daar ook hun steentje aan bijdragen.

De fakkeltocht ziet de organisatie als een middel om kinderen en volwassen zich bewuster te laten worden van wat deze vluchtelingen zoal meemaken. De saamhorigheid van een dergelijke tocht geeft ongetwijfeld meer begrip, meer verdraagzaamheid. Daarnaast wil de organisatie de fakkels en lampionnen verkopen voor € 5 ,-- en de opbrengst daarvan gaat dan naar Stichting Vluchtelingenwerk. (Giro 999)

Idereen is van harte welkom om op vrijdag 25 september vanaf 20.00 uur mee te doen aan de fakkeltocht. Voorafgaand is het laatste zomeravondconcert met het smartlappenkoor ‘ Bagger ‘. Dit start om 19.00 uur.

Locatie start Fakkeltocht: Feitsmapark 1 te Sliedrecht. (Het Plein voor de kinderboerderij)Deel dit bericht met je vrienden!