Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mariette Ansems-Caminada exposeert in verpleeghuis Waerthove'
10sep 2015

Mariette Ansems-Caminada exposeert in verpleeghuis Waerthove

SLIEDRECHT - In verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht is een nieuwe expositie te zien met werk van Mariëtte Ansems-Caminada. Haar schilderijen zijn tot 1 december te zien in deze Rivas-locatie aan de Kerkbuurt 200 in Sliedrecht.

Eigen stijl
Mariëtte is na haar pensionering begonnen met het volgen van teken- en schilderlessen in haar woonplaats Oudenbosch. Mariëtte: “Zo kan ik mijn creativiteit, die ik gedurende 40 jaar in mijn werk als kleuterjuffrouw kwijt kon, nu voor mijn hobby gebruiken.” Inspiratie voor haar werk haalt Mariëtte Anssems vooral uit haar vele museum- en expositiebezoeken en de schilderlessen. Haar stijl is nog volop in ontwikkeling, maar haar voorkeur gaat uit naar het werken met acryl- en olieverf, gecombineerd met andere materialen zoals inkt en stift. Mariëtte: ‘Ik schilder graag portretten, maar grafische onderwerpen liggen mij ook goed, heb ik ontdekt. Wie weet ga ik beiden wel combineren.’

Prettige sfeer
In verpleeghuis Waerthove zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor patiënten en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.

Meer informatie
De schilderijen zijn tot 1 december 2015 te bewonderen van verpleeghuis Waerthove aan de Kerkbuurt 200 in Sliedrecht. De schilderijen hangen in de gang naar de dagbehandeling op de begane grond van deze Rivas-locatie. Voor meer informatie over verpleeghuis Waerthove en de andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn 0900-8440.

Fotobijschrift: In verpleeghuis Waerthove is tot 1 december het werk van Mariëtte Ansems-Caminada te zien.Deel dit bericht met je vrienden!