Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hans Tanis op bezoek bij de winnaar Innovation Award 2015, Cofano Software Solutions BV' Wethouder Hans Tanis bij Cofano Software Solutions BV
15sep 2015

Hans Tanis op bezoek bij de winnaar Innovation Award 2015, Cofano Software Solutions BV

SLIEDRECHT - Cofano Software Solutions is een softwarebedrijf gevestigd in Sliedrecht. Het bedrijf is opgericht in augustus 2010 door Koos Leeuwenstein en Marco Huijsman, beiden doorgewinterde bedrijfsadviseurs op het gebied van bedrijfsprocessen en ICT. Cofano voorziet bedrijven in specifieke wensen naar software op het gebied van logistiek, bedrijfsprocessen en veiligheid. Cofano heeft klanten over de hele wereld. Grote mondiale bedrijven, maar ook in het MKB kunnen de producten prima worden toegepast.

Alle producten van Cofano zijn deels of geheel web-based. Om dit te realiseren heeft het bedrijf een groeiend maar hecht team van full time programmeurs, wat zorgt voor een sterke samenwerking en communicatie. Zo kan er zo goed mogelijk worden gereageerd op de wensen van de klant. Met een nevenvestiging in Enschede werkt Cofano nauw samen met de Technische Universiteit. Jonge studenten, afgestudeerd of nog bezig, krijgen bij Cofano volop gelegenheid om de creativiteit kwijt te kunnen. De bedrijfscultuur is heel belangrijk bij Cofano. Wij geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid, maar ook de nodige vrijheid. Vaste werktijden kennen we niet, we sturen puur op het resultaat, aldus Koos Leeuwenstein. Dat is onze moderne manier van managen.

De eigenaren zijn trots op de innovation award die zij in juni van dit jaar hebben gewonnen. Maar niet alleen wij zijn trots, aldus Marco Huijsman. Ook voor onze medewerkers betekent het een enorme "boost". Zij hebben samen met onze klanten unieke software gemaakt waarmee een forse kostenbesparing kan worden gerealiseerd. Maar liefst 15% en dat is echt een prestatie van wereldklasse. En dit heeft inmiddels ook geleid tot nieuwe opdrachten.Deel dit bericht met je vrienden!