Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Frank Dunsbergen jr jongste CDA-burgerraadslid aller tijden' Frank Dunsbergen jr.
17sep 2015

Frank Dunsbergen jr jongste CDA-burgerraadslid aller tijden

SLIEDRECHT - Op 22 september wordt de heer Dunsbergen jr. beëdigd als burgerraadslid in de fractie van het CDA. Hij volgt daarmee Maurits de Haan op, die de burgemeester meegedeeld heeft zijn burgerraadslidmaatschap te beëindigen.

De Haan is op 27 mei 2015 geïnstalleerd als lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Daar zal hij op een andere manier de belangen van ons dorp en regio gaan behartigen. In de Provinciale Staten zal hij o.a. woordvoerder zijn over thema’s bereikbaarheid en verkeersveiligheid in Zuid-Holland Zuid. De Haan schrijft in zijn brief aan de burgemeester: ‘Aangezien ik per 23 september 2014 door u als Burgerraadslid beëdigd ben, heb ik dit ambt exact een jaar met plezier mogen uitvoeren. Het was leerzaam en uiteraard betekent het beëindigen van dit  lidmaatschap niet dat ik geen contacten meer zal hebben. Naar ik hoop juist veelvuldig, gezien mijn Statenlidmaatschap.’

Met Frank Dunsbergen treedt de nieuwe CDA-generatie aan. Met zijn 20 jaar is hij het jongste burgerraadslid dat de fractie van CDA Sliedrecht ooit gehad heeft. Sinds maart 2014 is hij al actief als fractie-ondersteuner. Als back-office van de fractie was hij achter de schermen de spil waar veel in de fractie om draaide. De fractie is blij dat hij nu op de voorgrond kan treden in de Raad en actief deelnemen in commissies. Zo wordt hij lid van de RekenKamerCommissie. Frank studeert Rechten aan de Erasmus-universiteit in Rotterdam.Deel dit bericht met je vrienden!