Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrolijk interactief concert voor peuters tijdens de Week van de Opvoeding' Jeugdorkest Muziekvereniging Crescendo
01okt 2015

Vrolijk interactief concert voor peuters tijdens de Week van de Opvoeding

SLIEDRECHT - Ook het jeugdorkest van Muziekvereniging Crescendo levert dit jaar weer haar bijdrage aan de Week van de Opvoeding. Op zaterdagochtend 10 oktober verzorgt het jeugdorkest een gratis peuterconcert in een vorm van een interactieve workshop speciaal voor de allerkleinsten van 0 tot en met 4 jaar.

Het programma bestaat uit allerlei muzikale activiteiten die aansluiten bij de ontwikkeling van de kleintjes. ‘Muziek op Schoot’ docent Annet Kleinjan laat in een drie kwartier durend programma de peuters kennis maken met geluidjes, dansjes en het bespelen van diverse kleine instrumentjes. Veel bekende kinderliedjes als “Op een grote paddenstoel”, “Alle eendjes zwemmen in het water” en “Hansje Pansje Kevertje” komen voorbij. Kortom: een leuk vrolijk peuterconcert waaraan u en uw peuter samen actief kunnen deelnemen!

Het concert begint om 10:00 uur en zal plaatsvinden in de Ark van de Merwebolder in Sliedrecht (Touwbaan 1).  Toegang tot het concert is helemaal gratis, maar geef u wel even op via www.crescendosliedrecht.nl/peuterconcert. Naast het begeleiden van de kinderliedjes zal het C-orkest van muziekvereniging Crescendo onder leiding van Paul Langerman diverse eigen stukken ten gehore brengen waar de peuters naar kunnen luisteren. Uiteraard hoeven ze hier ook niet bij stil te blijven zitten.

Lijkt het uw kind of kleinkind leuk om met leeftijdsgenootjes op een speelse manier muziek te maken, dan herinneren wij u aan de cursus ‘Muziek op Schoot’ die aangeboden wordt door Muziekvereniging Crescendo. ‘Muziek op schoot’ is een cursus speciaal voor kinderen tussen de 18 maanden en 3 jaar waarin de peuters samen met (groot) ouders kennis maken met muziek. Onder leiding van ervaren docente Annet Kleinjan leren de peuters zowel bekende als onbekende liedjes. Ga voor meer informatie over deze cursus naar www.crescendosliedrecht.nl/muziekschool.
 Deel dit bericht met je vrienden!