Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oproep: kandidaten voor gemeentepenning gezocht' Gemeentepenningwinnaars van 2014
02okt 2015

Oproep: kandidaten voor gemeentepenning gezocht

SLIEDRECHT - Wethouder Hanny Visser: "Werk van vrijwilligers is onmisbaar" Op 7 december 2015 is het weer Landelijke Vrijwilligersdag. Ter gelegenheid van deze dag reikt de gemeente op die dag de Sliedrechtse gemeentepenning uit aan personen die zich jarenlang hebben ingezet voor een vereniging, organisatie, stichting of die zich op een andere manier hebben ingezet voor de gemeenschap. De gemeente Sliedrecht is trots op haar vrijwilligers en vindt het belangrijk om haar waardering voor vrijwilligers te tonen. De gemeente zoekt daarom kandidaten die voor deze Sliedrechtse gemeentepenning in aanmerking komen en roept iedereen op kandidaten aan te melden.

De gemeentepenning kan worden toegekend aan personen die zich individueel of in georganiseerd verband, in belangrijke mate en op een breed terrein verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Sliedrecht of haar inwoners. Deze inzet moet vrijwillig en gedurende een langere tijd zijn geleverd. In uitzonderlijke gevallen kan ook sprake zijn van een kortere periode van inzet als een persoon op meerdere terreinen binnen de Sliedrechtse samenleving actief is en/of de verdienste een buitengewoon karakter heeft.

Onmisbaar
Wethouder Hanny Visser is trots op de vele Sliedrechtse vrijwilligers: "Vrijwilligers zorgen ervoor dat onze maatschappij blijft functioneren. Hun werk is daarom onmisbaar. Met de gemeentepenning willen we onze waardering laten blijken en laten zien dat we trots op ze zijn."

Aanvraagformulieren
De toekenning van een gemeentepenning volgt na een besluit van het college van burgemeester en wethouders. Over dit besluit kan niet worden gecorrespondeerd. Aanvraagformulieren kunnen telefonisch worden aangevraagd bij mevrouw M. Broenink, telefoonnummer (0184) 495 815 of via een email naar m.broenink@sliedrecht.nl.

Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld en kunnen worden ingediend tot uiterlijk maandag 12 oktober 2015.Deel dit bericht met je vrienden!