Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Opening Financieel Cafe'
02okt 2015

Opening Financieel Cafe

SLIEDRECHT - Donderdagavond 1 oktober 2015 is Stichting Welzijnswerk gestart met een zogenaamde Grand Café -avond. Op deze avond is er zowel een inloopspreekuur van het nieuwe Taal Café, alsook van het nieuwe Financieel Café. Het Grand Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor advies.

Het Taal Café richt zich op zowel leerlingen die beter Nederlands willen leren spreken, als op taalbegeleiders. Bij het Financieel Café kan men terecht voor vragen en advies op financieel gebied, zoals huur- en zorgtoeslag en het invullen van formulieren, zoals voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen, of voor hulp en advies bij het ordenen van de thuisadministratie.

Bezoekers kunnen tussen 19.00 - 20.30 uur zonder afspraak geholpen worden door geschoolde vrijwilligers. De Grand Café-avonden vinden elke eerste donderdagavond van de maand plaats in gebouw De Reling, Industrieweg 13 in Sliedrecht.

Voor informatie en vragen: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht; Taal Café: Judy Weterings; Financieel Café: Marjan Bisschop: telefoon (0184) 416 729.Deel dit bericht met je vrienden!