Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeente zoekt tekentalenten'
06okt 2015

Gemeente zoekt tekentalenten

SLIEDRECHT - In het kader van het "Donkere Dagen Offensief" zoekt Buurt Bestuurt kinderen uit Sliedrecht die een tekening willen met als thema “Met licht zet je boeven in het zicht”. De tekeningen (voorzien van naam, telefoonnummer en leeftijd) kunnen tot en met vrijdag 16 oktober ingeleverd worden bij de receptie van het Gemeentekantoor. De winnende tekening wordt afgedrukt op een flyer die verspreid wordt tijdens de lampionnenoptocht op woensdag 28 oktober a.s.
 
Donkere dagen offensief
Over een paar weken start de gemeente en samenwerkende partijen in Sliedrecht weer met het “Donkere Dagen Offensief”. Tijdens deze periode wordt met verschillende acties en uitingen aandacht gevraagd voor de maatregelen die bewoners zelf kunnen treffen in het kader van inbraakpreventie.
 
Lampionnenoptocht
Eén van de acties is de lampionnenoptocht op woensdag 28 oktober a.s., georganiseerd door Buurt Bestuurt. Tijdens deze optocht worden flyers uitgedeeld met tips om inbrekers te weren. Op de voorkant van deze flyer wordt de winnende tekening afgedrukt van de opdracht “Met licht zet je boeven in het zicht”.
 
Insturen
Tot en met vrijdag 16 oktober kunnen tekeningen ingeleverd worden bij de receptie van het Gemeentekantoor (Industrieweg 11). Op maandag 19 oktober wordt de winnaar gekozen door één van de wijkagenten. De winnende tekening wordt gebruikt voor de flyer en de maker ervan krijgt een leuke prijs uit handen van de wijkagent.Deel dit bericht met je vrienden!