donderdag 1 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Ledencontactmiddag PCOB in de Maranathakerk

8 oktober 2015

SLIEDRECHT - Dinsdag 24 februari is er weer een ledencontactmiddag van de PCOB. Zoals gebruikelijk in de Maranathakerk aan de Lijsterweg.

De middag begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Het eerste gedeelte van de bijeenkomst is huishoudelijk en betreft de jaarvergadering. Op de agenda staan onder meer het jaarverslag van de secretaris, het jaarverslag van de penningmeester (de inkomsten en kosten in 2014 en de begroting voor 2015), de herdenking van leden die het afgelopen jaar zijn overleden en de herverdeling van bestuurstaken per 1 januari. De leden hebben de gelegenheid hierover hun zegje te doen. Na de pauze is er een presentatie van Zorgcomfort Alblasserwaard en een lezing door een medewerker van Balans (centrum voor gezondheid en beweging) over fysiotherapie. Beide zijn gericht op ouderen. Wie niet meer in de gelegenheid is de contactmiddagen te bezoeken omdat de reis te vermoeiend is, kan zich voor vervoer opgeven bij de heer R. van Kleef via 0184-417757.

Lees meer over:

biesbosch
Deel dit bericht met je vrienden!