Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Maar liefst vier Sliedrechtse bedrijven genomineerd voor het Business Event Alblasserwaard'
14okt 2015

Maar liefst vier Sliedrechtse bedrijven genomineerd voor het Business Event Alblasserwaard

SLIEDRECHT - Maar liefst vier Sliedrechtse bedrijven genomineerd voor het Business Event Alblasserwaard

Maandag 26 oktober a.s. vindt het Business Event Alblasserwaard plaats in Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën. Ook wordt er die avond de ABN AMRO Publieksprijs uitgereikt aan een van de negen genomineerden. Aanwezigen in de zaal kunnen hun stem uitbrengen op de meest inspirerende ondernemer. Na het officiële programma, wat rond 21.30 uur is afgelopen, is er gelegenheid om te netwerken.

Er zijn maar liefst vier Sliedrechtse bedrijven genomineerd. In de categorie Jonge Ondernemer is Travelmakers.nl van Gertjan van Ravenswaaij genomineerd. Voor het MKB en detailhandel zijn dat Homeflex Business Housing van Bert Verheij en J. van Mourik & Zn Schoenen en Lederwaren van Bas van Mourik en Jeffrey van Mourik. Voor de tak grootzakelijk is genomineerd het bedrijf Perf IT van Martin Matse.

Sliedrecht mag trots zijn op deze nominaties. Wij feliciteren de genomineerden met dit mooie resultaat en zullen duimen voor een goede afloop op 26  oktober.Deel dit bericht met je vrienden!