Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Prijzen ontwerpwedstrijd 'Sliedrecht herkenbaar' uitgereikt (+ video)' De prijswinnaars en wethouder Tanis
20okt 2015

Prijzen ontwerpwedstrijd 'Sliedrecht herkenbaar' uitgereikt (+ video)

SLIEDRECHT - Op woensdag 7 oktober heeft wethouder Hans Tanis de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de ontwerpwedstrijd 'Sliedrecht herkenbaar'.

De cheque ter waarde van 500 euro werd in ontvangst genomen door Rémon Mulder en Tiffany Pergens die samen de eerste prijs hebben gewonnen met hun conceptuele ontwerp.

Ad de Jong won met zijn ontwerp de derde prijs ter waarde van 150 euro. Maarten de Winter, winnaar van de tweede prijs ter waarde van 200 euro, kon helaas niet aanwezig zijn.

De gemeente schreef een ontwerpwedstrijd uit om Sliedrecht met een beeld herkenbaarder te maken, waarbij je meteen weet: ik ben er, dit is Sliedrecht. In totaal waren er negen inzendingen, waaruit de vakjury drie winnaars heeft gekozen. Het ontwerp van de winnaars wordt de komende tijd verder uitgewerkt.

Op de Facebookpagina van de gemeente staat een video waarin Rémon en Tiffany uitleggen hoe hun conceptuele ontwerp eruit ziet.

Fotobijschrift: De prijswinnaars en wethouder Hans Tanis. V.l.n.r.: Ad de Jong, Rémon Mulder, Tiffany Pergens en Wethouder Hans Tanis.
Deel dit bericht met je vrienden!